Tajska masaža v Mariboru

Tajska masaža

Tajska masaža je starodavna zdravilska veda, ki ponuja številne blagodejne učinke. Tajska masaža je tako veda kot tudi umetnost, ki se je počasi razvijala skozi stoletja.

Obstajajo različne metode tajske masaže, ki se kot dediščina prenašajo iz roda v rod. Ljudska masaža: Tehnike, ki so jih uporabljali vaščani so vključevale gnetenje,pritiske na energijske točke in upogibanje delov telesa. Cilj je bil sproščanje napetosti in premagovanje utrujenosti, ter prinašanje občutka topline in dobrega razpoloženja. Masaža v kraljevih palačah: Dvorni zdravniki maserji, so z uporabo moči konic prstov razvili tehniko masaže, ki je bila bolj sprejemljiv način dotikanja kralja in ostalih članov kraljeve družine in tako premostili prepoved telesnega stika med dvorom in navadnimi ljudmi.

Tradicionalna tajska masaža se izvaja na način, da maser pri izvedbi uporablja roke, konice prstov, stopala in komolce s katerimi razteza in upogiba telo kot pri tehniki joge.

Tradicionalna tajska masaža pripomore k sprostitvi mišic, zmanjševanju stresa, izboljšanju prekrvavitve, povečanju telesne energije in izboljšanju gibalnih sposobnosti.

Cenik tajske masaže

Tradicionalna tajska masaža (50 min) - 45,00 EUR

Izvaja se na način, da maserka pri izvedbi uporablja roke, stopala in komolce, s katerimi razteza in upogiba telo kot pri tehniki joge. Tradicionalna tajska masaža pripomore k sprostitvi mišic, zmanjšanju stresa, izboljšanju prekrvavitve, povečanju telesne energije in izboljšanju gibalnih sposobnosti. Izvaja se na masažni mizi, na oblečeno telo brez olja.
Tradicionalna tajska masaža  (80 min) - 50,00 EUR
Tradicionalna tajska masaža (120 min) - 65,00 EUR        
               
Tajska masaža z aromatičnimi olji (50 min) - 45,00 EUR
 
Zelo ugodno vpliva na prekrvavitev, sprostitev mišic, lajša bolečine in blagodejno vpliva na kožo. Stimulira akupresurne točke s čimer uravnavamo in spodbujamo pretok energije. Poživite svoje čute in se znebite stresa s pomočjo aromatične tajske masaže.
Tajska masaža z aromatičnimi olji (80 min) - 53,00 EUR
Tajska masaža z aromatičnimi olji (120 min) - 65,00 EUR             
               
 
Tajska masaža v dvoje (60 min) - 82,00 EUR
 
Sprostitev v dvoje v romantičnem okolju povrne lepoto telesa in duha, aromatična olja pa zagotavljajo energijsko prenovo in vplivajo na splošno dobro počutje.   
Tajska masaža v dvoje (90 min) - 97,00 EUR
 
Sai Thai masaža (80 min) - 60,00 EUR
 
Posebnost templja Sai Thai. Edinstvena masaža, ki blagodejna vpliva na splošno počutje. Razvajali vas bomo s tradicionalno tajsko masažo v kombinaciji s tajsko masažo z aromatičnimi olji in masažo stopal.          
Sai Thai masaža (120 min) - 69,00 EUR
 
Sai Thai v dvoje (90 min) - 110,00 EUR
 
Čudovita masaža, ki zajema tradicionalno tajsko masažo v kombinaciji s tajsko masažo z aromatičnimi olji ter masažo stopal. Je posebnost templja Sai Thai. 
 
 
Tajska masaža stopal, vratu, ramen in hrbta (50 min) - 40,00 EUR
 
Spodbuja energijske točke telesa, ter vzpostavlja harmonijo med telesnimi  funkcijami.               
          
 
Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji (30 min) - 32,00 EUR
 
Nežna aromatična olja v kombinaciji z masažnimi gibi sprostijo napete mišice, zmanjšajo stres ter odpravijo bolečine v ledvenem in vratnem delu hrbtenice.  
 
Protistresna masaža glave, obraza, vratu, ramen in hrbta (50 min) - 40,00 EUR
 
S pravilnimi pritiski na točke na glavi blagodejno vplivamo na lajšanje stresa. Masaža daje občutek prerojenosti in popolne sprostitve.
               
 

Posebni tajski programi

 

SAI THAI SPROSTITEV ZA PARE V DVOJE

Sai Thai masaža v dvoje (80 min) - 110,00 EUR

Protistresna masaža glave, obraza, vratu, ramen in hrbta v dvoje (50 min) - 80,00 EUR

CENA PROGRAMA: 190,00 EUR

 

HARMONIJA TELESA IN DUHA

Osvežitveni sredozemski piling celega telesa (20 min) - 15,00 EUR

Protistresna masaža hrbta (20 min) - 25,00 EUR

Orientalska masaža stopal (30 min) - 35,00 EUR

Sprostitvena masaža obraza (25 min) - 25,00 EUR

CENA PROGRAMA: 100,00 EUR

 

V ceno je vključen 22% DDV.
 
 

Tajske masaže | Specialne masaže | Sprostitvene masaže